Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.02.2022., 18:48   #59591
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Mislio sam da će mi to bit problem na e36 kad sam mijenjao kvačice na regulatoru. No sve što sam trebao je bilo zatvorit vrata i držat tipku za zatvaranje prozora 15 sekundi

Istu sam stvar trebao radit svaki puta kad bi skidao kleme sa akumulatora. Onda se trebalo sjetit da prvo otvorim vrata pa skinem kleme

Inače to je fora feature.
Čitao sam prije što trebam napraviti, ali eto, zaboravio i napravio to s otvorenim vratima. Staklo je otišlo previsoko, tj. nije ga blokirala gornja lajsna nego graničnik unutar vrata. A ima neku caku da blokira motor ako mu nešto ne paše. Onda treba izvaditi ključ, pričekati par minuta i ponovno proradi. Zapravo je jako jednostavno odraditi to programiranje. Mislim da je trebalo spustiti do kraja i držati nekih 10 sec. Nakon toga podići i držati 10 sec. Najveći problem je bio skinuti staklo s originalnog podizača zbog prostora i debilne matice koja izgleda kao zupčanik. Btw. prije par dana mi je krepao originalni akumulator. Čak je sve ostalo u memoriji ključa osim sata. Registracija novog akumulator je prošla relativno bezbolno. Jedino što mi je izbacilo grešku za airbag.