View Single Post
Staro 02.02.2022., 17:42   #276
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Znači plaćaš 5kn više a jeftinije ti je
Ja računam prvih 6 mjeseci za kunu (ušteda 1434kn), a ostalih 18 mjeseci štedim 10kn mjesečno jer sam u A1 trio paket 200/70 brzinu plaćao 250kn a sad je to isto 240 nakon 6 mjeseci. Morat ću platit nekih 200injak kuna penala pa sve skupa dođe na uštedu oko 1500kn.
Ne isplati mi se prelazit na Telemach za mobitel kako bi dobio ekstra 15kn popusta jer bonbon jako velika kombinacija za 70kn nema konkurencije...
Sama fiksna usluga mi je 5 kuna skuplja, ali na to ne gledam kao nešto previše skuplju uslugu jer za tih 5 kuna dobijem puno više nego sada. Naravno, mogu ja uzet samo internet i telefon kao što sad imam. Onda mi je fiksna usluga od Telemacha 60 kn jeftinija.

Ali čak i ako uzmem sve (INT+TEL+TV+MOB+TIDAL), opet me sve skupa dođe 10 kn jeftinije nego samo INT+TEL+MOB u A1.

Ako baš gledamo 3u1+MOB kod oba operatera, usluga mi je za točno 100 kn mjesečno jeftinija ili 2.400 kn na dvije godine.

Ja već imam tri broja povezana kod njih, pa i tu imam dodatan popust po mobitelu (+popust na dva uređaja), te bi imao popust na fiksnu uslugu. Vidjet ćemo što mi još mogu ponuditi jer je i četvrti mobitel potencijalni kandidat za prelazak kod njih.

Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 02.02.2022. u 17:50.
Marko :) je offline   Reply With Quote