Zašto se gradski maraton ne trči u šumi ili maksimiru ili negdje gdje ne smetaju normalnom odvijanju prometa? Zato što ih nitko neće gledati. nikome neće smetati i njihov mali šugavi ego neće nitko hraniti debilnim parolicama.
Prije koji tjedan su klošari iz udruge "projekt ilica" zatvorili ilicu bez prethodne najave. Naime oni su obavijest o tome emitirali na radio postajama stoga ako ne slušaš radio postaje ne možeš znati da se održava hipster bal.
Na stranicama grada Zagreba i na stranicama PUZG nije bilo nikakvih informacija pa sam ja eto izgubio par sati života zbog klošara i besposličara.
Volio bi vidjeti uvjete po kojima ja kao fizička osoba mogu tražiti zatvaranje Ilice ili neke druge prometnice da bi malo upražnjavao svoj hobi. Evo recimo ja bi baš volio da se zatvori ilica na tjedan dana te da se postave bench klupe i kavezi za squat pa da eto tamo malo dižemo kako bi nam se divili polaznici.

Ok možda ne meni ali nekima vjerojatno da.
Ili kad je neki k u domu sportova pa te debil od zaštita tjera s parkinga.

To je parking grada Zagreba, a gle čuda opet nigdje nema javno objavljeno po kojim uvjetima i kako ja mogu eto tako malo rezervirati parking.
Ništa od tih događanja ne mora biti u gradu niti mora netko to trpiti, gledati i imati promjene planova.