Citiraj:
Autor sinisa1989
Meni je prošle godine pukla sajla i to na suvozačkoj strani koja se X puta rjeđe otvara. Auto 2009. godište. Zabavno je bilo "programirati" novi motor nakon zamjene dok ne zategne sajlu koliko mu treba. Naravno da nisam obraćao pozornost i radio sam to s otvorenim vratima, pa je "zaboravio" onaj 1cm spuštanja/dizanja.
|
Mislio sam da će mi to bit problem na e36 kad sam mijenjao kvačice na regulatoru. No sve što sam trebao je bilo zatvorit vrata i držat tipku za zatvaranje prozora 15 sekundi
Istu sam stvar trebao radit svaki puta kad bi skidao kleme sa akumulatora. Onda se trebalo sjetit da prvo otvorim vrata pa skinem kleme
Inače to je fora feature.
Citiraj:
Autor tun3
Problem te ekipe je što kažu da nemaju mjesta za družiti se, što s jedne strane kužim jer sam bio u tom krugu ljudi, ali onda ta ista ekipa nije sretna ako svoje "umijeće" (bilo to ubrzanje, driftanje, ledice i neonke, auspuh prdavac ili nešto šesto) ne može pokazati pred sveopćim pukom, u ostatku prometa, po mogućnosti u centru grada, jer ima više publike...
|
Kak nemaju? Problem je baš taj, što se hoće ''stat'' s nekim.
Inače ako ideš baš na meet da se ekipa druži, pokaže auto, priča o čemu god, onda se fino nađe negdi za vikend ujutro na otvorenom parkingu. Stane se, popriča, možda ode kasnije na neku zajedničku vožnju odabranom rutom.