View Single Post
Staro 02.02.2022., 08:44   #3281
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Moguće da su promjenili system ali nemoj se cudit ni ako dobijes polovni/rabljeni router ako je takva situacija da se vraca nakon 14 dana sa 0 troska, ipak je ovo balkan i nebi me cudilo da ljudi to iskoriste za neki download 10 dana pa vrate ;).
a čemu se ti sad čudiš?
pa ovdje na forumu se savjetuje "kupovanje" nekoliko monitora prek web šopa pa da se doma testiraju i nakon 10tak dana vrate oni koji "ne zadovoljavaju"

Citiraj:
Autor trebampomoc Pregled postova
Trenutno sam na bakru, Optima telekom, sranje od brzine pa se nadam da će mi A1 s Huawei B535 služiti bolje.
Imam i stari ZTE sa strane negdje.

Još jedno pitanje, usluga Homebox mi je ponuđena za 179 kn/mj + 20 kn/mj za uređaj, na 24 mjeseca.
Koliko sam vidio mogu se dobiti i s 3 mjeseca besplatno, isto na 24 mj ugovor, ili ako se ide bez ugovora cijena je opeta ista, 179 kn/mj + 400 kn router, jednokratno.
Koji je uopće benefit ugovora na 24 mj?

Mislio sam istestirati uređaj 5-6 dana te vratiti i eventualno uzeti uslugu bez UO.., s ili bez routera..

Koja je opcija best buy, za homebox, ugovor/bez ugovora?
imao sam tele 2 pokućni, negdje 219 kn mjesečno uz ugovor na 24 mjeseca. mislim da nije bilo ograničenja brzine s obzirom na količinu downloada, ali je brzina varirala ovisno o opterećenosti baznih stanica što je bilo jako loše tijekom ljeta na moru - praktički bestorisno, 4G uopće nije bio.
sve u svemu dok to ne usavrše (da je 4G 0-24 bilo gdje u urbanim sredinama) ne vrijedi 200kn mjesečno.

Zadnje izmijenjeno od: smirnoff. 02.02.2022. u 08:59.
smirnoff je offline   Reply With Quote