Citiraj:
Autor 1v@n
Ako je auto 100% stock, kako ga može rušiti na tehničkom zbog buke? Još će ispasti da su mu našli laptop u torbi pod sjedalom s piratskim fotošopom…
A ostalo, jbg, tražili su dok nisu nešto našli. Jel mimo zakona, je
|
Samo prenosim što sam čuo od ljudi koji su navodno upućeni, a to je da je neki Aston Martin od tamo rušen na tehničkom zbog buke, a sve na autu je stock. Što me ne bi čudilo, postoje propisi koliko glasan ispuh mora biti, i dešava se da se dozvoli prodaja i homologacija auta koji je ipak preglasan za naše propise. Bilo je u srpskim medijima (a ne bi me čudilo da je moguće i kod nas) da su čovjeka rušili na tehničkom jer nema ugrađeno pranje svjetala na xenonima (mislim da se radi o A4), a takav auto je legalno kupio nov u Srbiji prije nekoliko godina i sve je bilo ok dok mu jednom nisu na tehničkom rekli da je to ilegalno i da ne može više regat auto. Pa se ti misli što da radiš u toj situaciji - jesi, ilegalan si jer tako piše u zakonu/pravilniku, ali nisi bio ilegalan kad si kupio nov auto, netko ti je dopustio da ga takvog kupiš i to svega par godina ranije.