Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.01.2022., 16:38   #59537
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Vjerujem da nije većina neispravna nego svi. Svaka promjena auspuha na bučnije, opruga, amortizera itd, ako nema homologaciju da se može atestirati, padaš tehnički.
Skinut stražnji brisač i stavljen čep je tehnička neispravnost.

I da, uglavno slože tak aute da bi stajali na parkingu, a do parkinga ih dovezu na šlepi/prikolici.
Haha, baš te ugrožava u prometu jer mu je zbog čepa na stražnjem brisaču tehnički neispravan auto
U ovom slučaju je stvarno bilo autiju na kojima nije napravljena nijedna prerada, tj auti su 100% stock a srušili su ih zbog buke, ili zbog istekle prve pomoći, ne imanja reflektivnog prsluka itd. A to što ima ljudi koji su mišljenja "možda ih nisu ulovili u utrkivanju, ali ti majmuni se sigurno ponekad utrkuju i krše propise, pa neka su ih sad kaznili za neke nebuloze, tak im i treba" po meni trebaju malo stat na zemlju i razmislit, jer pravna država i društvo ne bi trebalo tako funkcionirati...
Samo želim ukazati da linč na osnovu nekog novinarskog članka nema smisla. Članci se namjerno pišu na način da izazivaju ovakve komentare, ali briga mene zapravo, meni nit iz džepa ni u džep
njuskalo je offline   Reply With Quote