View Single Post
Staro 30.01.2022., 09:47   #17111
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Da (to sam baš i prokomentirao u nekoj temi dok sam i sam razmišljao što kupiti), ali tu par stvari treba imati na pameti:

1. nije ti garantirano da ćeš dobiti EVO panel (s tim da kako vrijeme ide naprijed, veća je šansa da hoćeš nego da nećeš)
2. ako ga i dobiješ, nemaš koristi od njega osim ako u service meniu ne lažiraš da zapravo imaš LG G seriju (što možda dovede to ne priznavanja garancije u slučaju da dođe do potrebe za reklamaciju)
3. hlađenje od C1 vjerojatno ne može jednako dobro trpiti taj peak brightness, što može imati upitne rezultate (a moguće i skratiti vijek trajanja TV-a)
4. A90J koristi EVO panel, ali ima još bolji brigthness od LG G1 TV-a zbog custom made hladnjaka, a G1 ima bolji peak brightness od C1

Ne kažem da je C1 loša kupnja ili da išta od ovoga mora nekom biti dobar razlog da ga ne kupi i/ili da ide na Sony A90J, daleko od toga, ali samo treba biti svjestan navedenog i to je to.
Igorr je offline   Reply With Quote