Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Pitanje za znalce. Koji mali auto do 10 godina starosti, benzinac za gradsku voznju koji nema puno kvarova? Marka mi je totalno nebitna ne palim se na nacionalnost, bitno da je za grad, pali gasi par km i slično. Ne mora biti twingo ali veličina golfa mi je prevelika. A i potrošnja mi je bitna ali ne kao neki sto pljuju razliku između 7.8 i 8.1. Za mene je razlika 6 i 8L ,ove sitne razlike me ne zanimaju baš.
|
Za mali auto Honda Jazz, Toyota Yaris bi ja gledao recimo, s time da bi dao prednost Jazzu. to govorimo o rabljenima i japansko zbog veće šanse za kvalitetan primjerak.
A s obzirom da sam ja pisao upravo 7.8 i 8.1, treba znat čitat s razumjevanjem, pa će se vidjeti kontekst. A to je da dizel troši podjednako (čak i par posto više) od benzinca, i da za mnoge vozače a) dizel nema smisla, i b) 1.6 HDi na velikom autu poput 508-ice je promašena mašina. Na 1.6 TDI nisam imao takvih problema, i potrošnja je bila puno manja...
P.S. ne mogu vjerovati da sam postao VW advokat, a toliko sam se borio protiv te generičke dosadne marke... od autiju što sam do sad vozio, a da nije preimum (a i to je bio samo A3 1.6 TDI), mi je jedino Kia Ceed bio total package po pitanju cjelokupnog dojma, kao i Golf.
Sve ovo drugo (Mazda, Ford, sad Peugeot...) to su super auti u jednom pogledu, ali imaju nekakav ozbiljan fail na drugoj strani... dok je VW dosadan i nije top po ničemu, ali nema ni nikakvih ozbiljnih felera. Tako i KIA.
Citiraj:
Autor buljo
Ja se vozim 95% vremena po Zagrebu, niti u jednoj kombinaciji na duži rok mi dizel ne igra ulogu baš iz gorenavedenih razloga, auto koji kupim vozit ću 7-10 god.
Prošla su vremena di su se turbo dizel i atmo benz jako razlikovali, novi turbo benzinci su po potrošnji smanjili drastično tu razliku, moment više nije problem (neki cvile kak atmo ne ide)... Auto treba kupit prema potrebama.
Ja bi na tvom mjestu gledao benzinca, bio to turbak ili hibrid (ne plug-in).
|
Upravo ovo je poanta onih 7.8 i 8.1... ljudi i dan danas misle da benzinci troše 10-11 u gradu, a dizeli 5-6... Ima ih takvih, ali generalno ... nope.
I mali mlinčeki su problem, vozio sam jednog u Ecoboostu... imao sam 10l potrošnju po Hamburgu.... sigurno može niže, ali sam ga vozio na isti način na koji mi 4 cilindra TSI troši manje od 8.
Pa onda opet benzinci na lošem glasu, da puno troše.
Kao što je buljo rekao, auto se kupuje po potrebama, a moje mišljenje je da je 4 cilindra turbo benzinac (pogotovo iz VW koncerna ili Hyundai/Kia) odličan izbor za većinu nas.