View Single Post
Staro 27.01.2022., 22:18   #538
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor abload Pregled postova
Da.
U NOa mobile?

Citiraj:
Foxconn je davno prestao biti proizvođač za većinu tih nabrojanih, sad su to Wingtech, Huaqin, Longcheer, Chino-E, Tinno i još par drugih manjih... očito ne pratiš.
A ja bas mislio da je jedan jedini proizvodac na svitu, oh silly me. Poanta price je da je proizvodnja outsourceana ODMu.

Citiraj:
To je sve nebitno tko će proizvodit, i dalje je potreban ogromni kapital da bi se proizvod plasirao na tržište, pogotovo zahtjevno kao EU.
Ponavljam, najveći igrači su ispali iz utrke radi toga i ne mogu pratiti ovih par najvećih.
Ispali su jer im marza profita nije bila dovoljna a nisu bili voljni riskirat sa jos većim troskom za marketing.

Citiraj:
I pošto taj problem ne mogu riješiti velike kompanije s ogromnim resursima i ljudstvom, to će riješit jedan tip koji nema firmu, prebijene pare niti jednog zaposlenog?
O čemu točno pričaš, ne kužim?
Ima ime, ima marketing, najbitnije u ovom dobu
Citiraj:
bla bla ba bla
.

Citiraj:
Carl Pei neće proizvodit nikakve mobitele, niti je to ikada rekao, niti je to moguće radit sa crowdfunding kampanjama...
Globalna proizvodnja zahtjeva ogromne resurse u startu, a da ne pričam nakon isporuke, kad treba ponudit after sale podršku.
Završilo je vrijeme koje je bilo prije 10 godina kad je OnePlus startao, prodavao samo online i polako razvijao brend... od tog vremena se puno toga promjenilo.

Dotični lik se eventualno može uvalit negdje u veću kompaniju, radit za plaću i probat ponudit neke svoje ideje ako ih uopće više ima.
Tržište se svelo na 4-5 najvećih proizvođača, pametnom dosta u kojem to smjeru ide.
Surprising no one, Carl Pei's Nothing is working on a phone for early 2022

@mod,posto je ovo otislo sa realmea mozda prebaciti postove u kineski mobiteli ili otvoriti temu Nothing Phone

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 27.01.2022. u 22:24.
OuttaControl je offline   Reply With Quote