View Single Post
Staro 27.01.2022., 19:52   #536
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
A ti kao radio u toj struci pa znaš

Ako i ne znam ništa znam sigurno više nego ti pošto mi je i u opisu posla radit procjene i cijenu izrade aplikacija među ostalim i mobilnih.

U izradu hardwarea ne ulazim, sa svojim realmeom sam više nego zadovoljan, a neznam jesi ti ikad cuo za firmicu Foxconn, koja radi mobitele za apple (iphone), google (pixel), huawei, xiaomi, nokiu, oppo, vivo, one plus, realme i tako dalje, tako da ako ce i pei radit mobitel, foxconn ce mu ga radit ko sto radi (gotovo) svima.

Problem svih kineza je software, i glupe managerske odluke kako mobitel treba raditi.

Pei je otišao iz One Plusa jer se nije slagao sa smijerom u kojem ide. A pošto je glavni zaslužni za originalne One Pluseve, rekao bih da čovjek zna što entuzijasti žele.

Tako je tip ce vjerojatno za mobitel napravit Croudfunding kampanju, koju cu ja prvi podržati na neviđeno, jer imam dobru nadu da će uzeti neki foxconn mobitel, i nakeljit na njega čisti stabilni android sa minimalnim modifikacijama (što je jeftinije btw) i tako zapravo napraviti dobar mobitel. Najveca boljka tog mobitela ce biti kamera.

Doduše istini za volju i od Nokije sam očekivao puno, razočaran malo jer nisu napravili nijedan dovoljno ozbiljan mobitel za moje pojmove, ali opet nijednu nokiju nisam nikad niti probao pa ono...
OuttaControl je offline   Reply With Quote