View Single Post
Staro 27.01.2022., 16:41   #5183
Bub0
Premium
Moj komp

Bub0's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:
Autor Odinarius Pregled postova
Ako ne držiš benchmark što je normalno i očekivano (prema povijesnim podacima i aktualnim kretanjima u ostatku industrije), onda ćeš se uklopiti u "patološku normalnost". A prihvaćanje tog stanja znači preplaćivanje i promašene investicije. Ponekad se treba malo strpiti, ponekad treba naći alternativu. Najgore od svega je reći "to je sad tako" i otvoriti kesu kao žena pomorca, to je i cilj ove cjenovne politike Nvidie i AMD-a, i svih ostalih middlemana. Proći će i smanjit će se cijene (već se smanjuju, dolazi Intel konkurencija itd.), i zato kukanje kao podsjetnik da će biti bolje, a ne da ovo treba prihvatiti.

Što sam, ironično, ja i napravio, kako se i vidi u potpisu, sve glavne komponente su mi nedavno nabavljene i novije generacije (ne nužno iz dućana). A ako ti se troši, troši...
Nisam ni rekao da ću otvoriti kesu kao žena pomorca, ali niti ne očekujem da će se nešto promjeniti, stvari su sada takve kakve jesu, PC mi je dovoljno jak i ''moderan'' da mogu igrati sve što me interesira na postavkama i rezoluciji kojima želim. Kada mi dođe vrijeme nadogradnje ili kad mi crkne grafička onda ću razmišljati o tome hoću li se i dalje igrati na PC-u ili na konzoli. I kupit ću si grafičku koja mi bude zadovoljavala performanse koje tražim, nebitno za cijenu. Kupim, otplatim i idem dalje, ne sekiram se previše.
Bub0 je offline   Reply With Quote