View Single Post
Staro 27.01.2022., 10:29   #4191
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
problem je da sam uzeo 2 wd red plus4gb hdd za nas jedan radi besprijekorno drugom je elektronika u k... što se odmah vidi čim se priključi na bilo kaj, nas odmah u dijagnostici
to kaže odnosno ispiše mogao sam poništiti kupnju alj kako je jedan račun morao bi oba vratiti,a u to vrijeme nisu imali ni u jednom dučanu taj model da nanovo kupim ,pa sam
eto mislio nemre bit duže od dan -dva na servisu i krače če trajat nego da čekam od bog zna kuda,eto sad stoji treći dan na servisu i čeka red ,a u statusu piše "stigao na servis",
zvat nemaš koga ,dobiješ samo reklamacije -osim informacije da moraš čekat ,ni traga nekakve pomoći čak ni približno kolko čekati.mislim nije links jedini takav,svi koriste tu promjenu zakona.

p.s. nakon tjedan dana su mi zamjenili disk s objašnjenjem od riječi do riječi što je izbacio "NAS" u samo dijagnostici,taj novi je pak bio postavljen u tip particije-MBR,pa sam mogao pristupiti samo na pola diska,
spasilo me "clean" u "cmd" (ne raditi formatiranje u cmd-u) i zatim u upravitelju diskova daje mogučnost prebacivanja u "GPT" i time pristup cijelom disku inaće bi opet tjedan dana bio u servisu što je već bilo dogovoreno,
što mi je iskreno malo čudno da neznaju u njihovom servisu/podršci da kad nazoveš da ti kažu i skrate probleme.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 30.01.2022. u 17:45.
skalar je offline   Reply With Quote