View Single Post
Staro 27.01.2022., 07:43   #1525
VirMan
Registered User

Datum registracije: Jan 2022
Citiraj:
Autor sharkri Pregled postova
@VirMan
Meni je isto ping ko i tebi, ali je brzina nešto drugačija, down u svako doba mjerim 170, dok je up 55-60, signal je na dvije crtice.

Tnx za info, a na kojoj si lokaciji ili da velim mikrolokaciji?

Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Kaj u u Potoku ima 5G od A1??
Znam da je jedan odašiljač u Strušcu i jedan u Popovači na silosu, ali da 5G ima tamo nisam pojma imao...

Ps. Viksa mi u Voloderu pa mi dobro poznat taj kraj

Edit: sad vidim - Rijeka :facepalm:

Hahaha, dogodi se

Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Imaš tako dobru lokaciji za gigabitne brzine a uzmeš tarifu koja ima ograničenje na 200Mbps max DL. Al ok očito je 1TB prometa presudan kod tebe a DL do 200Mbps je ok. Dosad po pisanju forumaša baš nitko nije prezadovoljan sa DL na 5G internetu od A1 ali takva je tarifa sa ograničenjem za DL jedina prednost 1TB prometa. Gledajući par godina unatrag najbolja solucija oprema u vlastitoj režiji, a tarifa i operatear izabereš ovisno o lokaciji i dostupnosti brzina na njoj. Za tebe bi bilo idealno ZTE MC 801A i Savršena tarifa od A1. Naravno router kupiš i miran si cca 6 narednih godina možda i više.... Samo mijenjaš operatere ovisno o ponudi i brzinama.

Ovo sam pročital već par put ali ne kužim kak imati gigabit osim da mobitel tutnem kroz prozor i spojim i napravim si hotspot za spajanje? Optiku budem videl točno nikad jer mi je FTTC preblizu zgrade i vele mi da imam dovoljnu brzinu dostupnu...mhm...poprilična frustracija je kad skupiš potpise svih stanara, OK 90 posto, i svejedno ti vele ne, dok istovremeno moji u varaždinu imaju FTTH i 1000/500 za super cijenu.

Nadam se da bude post dobro izgledal jer sam quotal tri komada...
VirMan je offline   Reply With Quote