Jasno je meni o čemu pričate ali danas ne postoji ništa stabilnije od Samsunga i Iphonea. Uz sve mane koje imaju. Sve one marke koje su radile odlicno uključujući OP , Realme, Xiaomi itd danas više ne rade dobro. Sve što je ostalo da ne zadaje glavobolju su Samsung i Apple. Nažalost, ali tako je kako je. Probali ste i sami i vidjeli. Probali su i drugi ljubitelji raznih marki uključujući mene. Eto vas dvojica već ste prodali ili stavljate u prodaju mob nakon par tjedana koristenja. Sigurno nije razlog jer ste prezadovoljni s mobom. Danas je tako, možda se nešto promijeni. Naravno, Realme 6s i slični ne ulaze u segment 300+ eura pa ih niti ne racunam. Mozda rade dobro za one kojima treba takav mob. Onaj tko želi neki jači i bolji ,trenutno se neće baš usrećiti s nijednim kinezom. Huawei je nestao. Kažem nažalost, promijenio sam ih dosta i kinezi znaju nuditi super opcije i brzinu, imao sam dugo vremena Mi8 koji je meni bio odličan do miui 12. Čak mi je i sad nedavno Mi11 lite 5g NE radio dobro ali to je jedan primjerak/model i nije jači mob nego mid segment. Nadajmo se da se bude nešto promijenilo jer sam čak i ja razmišljao o npr nord2 ili čak realme GT, neo2 i slicno za malo promjene ali vi ste me razuvjerili i odustao sam.