View Single Post
Staro 26.01.2022., 09:12   #68
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Ja ju opet odlučio preći kako je aktualna, a zadnji put sam igrao kada je i izašla, i kao pravi GOW "veteran" jer sam ih sve igrao i prešao, te kao pravi Souls, Sekiro, Bloodborne "jebač", također sam stavio Give Me A Challenge.

Ne bi se složio nikako. Možda sam ja lud ili jednostavno shit, ali na ovoj težini igra sa početnom opremom nema smisla. Kratos mi umire u 2,3 hita, dok ja za ubit običnog Draugura(osnovni add) trebam 10 udaraca, Heavy Draugur valjda 25. Evo sad sam na dijelu gdje se pojavi drugi Revenant(oni što nestaju), malo prije Brock-ovog armory, i u borbu se ubaci još 2 heavya, i 2 ona plamenobacača i tu sam rekao dosta nakon pol sata "borbe".

Vjerojatno tamo negdje na pola igre, kada skupiš gear-a i blades za crowd contol, bi ovo imalo smisla. Ovako mi se čini da je to difficulty gdje ćeš prije ispuniti stvarni rage meter nego Kratos-ov u igri.
Ma nismo se možda razumjeli. Koristim i ja upgrade i skill ove, ali ne moram stalno petljati po izborniku i prilagođavati sve određenom protivniku, nego sa istim setom idem dalje. Na god of war to ne ide!