Citiraj:
Autor Libertus
Što dobivaš s IP6 a nemaš sada?
Koliko vidim routeri su mušićavi.
|
https://www.thousandeyes.com/learnin...s/ipv4-vs-ipv6
Citiraj:
Autor bed-boy11
Nakon isteka ugovora prije godinu i pol A1 ne želi produžiti isti. Govore kako Amisova infrastruktura nije kompatibilna s njihovom i oni to polako gase. Ostajem bez optike. Nudi se samo užasna bakrena parica i A1 koaksijalac što i uzimam btw za veću cijenu nego optiku koju su mi ukinuli.
|
Prevarili su te. Nakon isteka ugovora za 100/100 (Amis optika), uzeli 1000/500. A1 poslao tehničare koji su napravili nekakvo brzinsko testiranje, montirali Huawei router i to je to.
Dakle, nije istina da Amis optika nije kompatibilna s A1. Sve što su trebali napraviti je prebaciti te na njihovu infrastrukturu u centrali i instalirat ti novi router. Jer zašto bi dobio bolju uslugu, kada možeš lošiju za više para, zar ne?
Citiraj:
Autor bed-boy11
Internet je bio navečer uzasno nestabilan tako da sam jedva docekao Telemach s optikom. Spojili su me prije 3 dana. Sve je super za sada.
Konkretno u mojem slucaju A1 je maknuo sve ljude u ulazu s Amisove optike i onda su se žalili što Telemah postavlja u njihove kanalice optiku jer kao ometa rad njihove. A oni su doslovno maknuli sve ljude s te njihove optike koju se kao ometa. Baš su đubrad, želim da im ga Telemach metne gdje god stignu.
|
Ja jedva čekam da dođu do mene, istog trenutka odlazim do Telemach poslovnice u Mall ugovorit uslugu. Iz A1 su mi se zamjerili bezobrazlukom prema postojećim korisnicima. Stvarno navijam za Telemach da poberu što više korisnika. Jer cijene su im doslovno onakve kakve bi trebale bit, te zovu korisnike po isteku i nude još bolje ponude. Za razliku od A1 koji nude—ništa.