Citiraj:
Autor fanATIk
Na oblogu fasade zgrade u dvorištu misliš? To su kompakt ploče. Vrlo zahvalna stvar za fasade.
|
Da, mislim da je rekao da se tako zovu. Uglavnom, cinio mi se jako izdrljiv materijal. Danas sam u Jankomiru vidio da Iverpan isto ima drvene elemente vani, ali kod njih izgledaju treca ruka kvalitetom, naspram ovih od Furnira. Nije kod Furnira samo kako one dobro izgledaju, vec saturacija boje, ona izgleda jednako zagasito, kao dana kad su postavili.
Citiraj:
Autor fanATIk
Daj stavi slike tih šarafa koje si uzeo. Pošto mi ovi kaj sam ja linkao iz iverpana izgledaju bolje od onih tvojih originalnih.
|
Evo ih :
Citiraj:
Autor fanATIk
A svi drugi su u to vrijeme pod normalno imali računala sa softwareom za optimizaciju... Frend mi je tamo reviziju radio, pa sam svašta čuo. Ne znaš jel bi se smijao il plakao.Sad su se unormalili.
|
U Furniru, kad si narucivao drvnu gradju, uvijek ti je ostalo kusura koje si morao uzeti zbog njihovih zakona of rezanju, pa sam znao na dvije lokacije imati brdo visaka.
Jedina dobra stvar, ako si naknadno nosio i par mjeseci kasnije, ako je bilo njihovo, nisu mi nikad naplacivali rezanje, samo kantiranje.
...