Na oblogu fasade zgrade u dvorištu misliš? To su kompakt ploče. Vrlo zahvalna stvar za fasade. No sad nude i kuhinjske radne ploče od kompakta. Ne doživljavaju vodu dva posto. Jedna ograda kod mene u kvartu napravljena ranih devedesetih od kompakta. Dan danas izgleda odlično. I da, poprilično su skupe.
Daj stavi slike tih šarafa koje si uzeo. Pošto mi ovi kaj sam ja linkao iz iverpana izgledaju bolje od onih tvojih originalnih.
Što se furnira tiče, prije ih nisam očima mogao vidjet, išao tamo samo u slučaju krajnje nužde. Sjećam se jednom davno, kumu radio neke ormariće, otišli u furnir, i u hali je bila jedna mala drvena kućica 1,5 x 1 m gdje je sjedio frajer. Ja mu stojećki izdiktirao mjere pošto dva ne stanemo u kućicu, on to stavio na papir, okvirno izmjerio kvadraturu i naplatio. Bez kompa, izračunavanja maksimalne iskoristivosti, ništa. A svi drugi su u to vrijeme pod normalno imali računala sa softwareom za optimizaciju...
Frend mi je tamo reviziju radio, pa sam svašta čuo. Ne znaš jel bi se smijao il plakao.
Sad su se unormalili.