Citiraj:
Autor Elven
Ja s Elgradom i Furnirom imam najbolja iskustva od tih dućana, i preferiram ih, iako sad već neko vrijeme nisam ništa kupovao, ali ide uskoro lažni drveni zid, pa ćemo vidjeti.
|
Mene su uvijek stolari grdili kad bi nesto uzimao u Furniru, jer koncenzus je po njima, da su oni preskupi. Ali donedavno (sad ima nekih novih) sam ih sve znao po imenu i licu, pa sam puno puta znao s nogu uletiti u radionicu, uzeti dio, te mi bez narudjbe/cekanja nesto prepile i kantiraju. Da, nisu nikad bili najpovoljniji, ali eto, navika za neke stvari. Furnir je prije imao dostavu na vrata, ali mislim, na vrata stana/kuce bi ti unjeli. Onda umjesto vise ljudi, doslo "moderno" vrijeme plavog zuba i telefonije, sad jedan kod skoro svih, dostavlja, te jedva ceka da zbrise iz nezgodnih parkiralista.
Tako su mi 2000-tih, dostavili narucenu robu, stranice od 4 metra, stavili pred haustor, na goli pod, gdje macke i psi pisaju, dok sam u nevjerici pokazivao da ne spustaju na pod. Ni papira, ni najlona, nista, zdravoseljacki na ulicu spustili.
Zvao sefa, sef se ispricavao, nudio sve novo ako su ostetili. Ali nije mi se dalo ponovo cekati, nije bilo izgrebano, pa sam prezivio.
Fanatik vjerojatno zna, ostao sam zbunjen kad sam nedavno cuo, da se sef Furnira kandidirao za gradonacelnika.
@Fanatik, kakve su skupe drvene ploce koje Furnir ima oblozene u dvoristu svoje zgrade u Heinzlovoj? Jako dugo ih imaju, a vidim da nisu labilne prevec ni na sunce ni vodu, jako se dobro drze. Mislim da mi je jednom Drazen (valjda jos sef radionice) da se radi o dosta skupom materijalu u smislu nabave.
Citiraj:
Autor okarm
vijci kranjec kod tresnjevackog placa
|
Idem cesto kod njih, zvao sam Tokara s Tresnje, koji uzima od njih cesto, ali nemaju. Inace mozda nekome pomogne kad se bude zurio, kad Vijci ranije zatvore, ako ne stignete. Tada mozete uvijek uci na drugu stranu Nautike, te traziti ono sto bi kupili kod njih, rekli su mi, da mogu svu robu povuci iz skladista.
...