View Single Post
Staro 21.01.2022., 17:42   #2532
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ma znam, ali skriva puno ducancica i kvazi zeljezarija koje katkad znaju iznediti, a cijenom moraju barem pokusati biti konkurentni. Recimo, mala zeljezara u Ilici, je imala bolje od Iverpana i Bauhausa, jedino, nisam gledao koliko je po komadu, jer sam ih prve obisao, samo uz glavu koja bas nema veze s namjestajem.

Iver je rekao da su imali takve prije, ali da neredovito dolaze, te da ih nemaju duze. Problem kod mene, sto je tvorac to rucno radio po narudjbi, te je perforirao, napravio otvore za glave sarafe, da sve izgleda ukopljeno, a ovi iz Ivera s linka, cak je i zena koja mi je trazila, potvrdila da imaju premalo mesa, da ce mi strasati izvana. A druge nemaju.

Bauhaus apsolutno nista korisno. I onda na kraju, kad sam se vec motao tamo, odem do Elgrada, a oni iz carobne kutije izvade pravu stvar, poslikam veceras.

S Elgradom, sad sam se sjetio, imam dobro iskustvo s pocetka 2000-tih, kad sam isto nesto nasao, sto nigdje nisam mogao locirati.

...
Ja s Elgradom i Furnirom imam najbolja iskustva od tih dućana, i preferiram ih, iako sad već neko vrijeme nisam ništa kupovao, ali ide uskoro lažni drveni zid, pa ćemo vidjeti.
Elven je offline   Reply With Quote