View Single Post
Staro 20.01.2022., 15:59   #204
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Nema šanse da koriste HT-ovu optiku. Pa nudili bi onda to svugdje, a ne samo u par kvartova u ZG. Ja imam HT (Iskon) optiku do stana i na upit su mi rekli da usluga nije dostupna nigdje u Splitu, a u Splitu ima dosta HT-ove optike. To mora biti njihova optika do stana. Jedino što po zgradam koriste kanalice od A1, iako se A1 žestoko buni, ali tako je HAKOM presudio da imaju pravo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...abele-15112839
Tako mi je rekao agent preko telefona, da mora provjerit dal je baš njihova optika uvedena u zgradu ili moraju plaćat najam HT-u i da o tome ovisi 3 ili 6 mjeseci za kunu. Ako je on mene lagao onda i ja ovdje lažem
Ovo za kanalice mi je isto rekao da im je HAKOM dozvolio jer sam pitao na koji način će razvući optički kabel da se znam pripremiti na bušenje i štemanje
Sva sreća pa je kod mene ful jednostavno (not), A1 koaksijalac iz haustora dolazi do kutije u spavaćoj sobi (vanjski zid najudaljeniji od haustora), pa onda drugim bužirom kroz spavaću sobu ide do kutije u dnevnoj, da bi na kraju iz te kutije došao na suprotan zid, kanalicom koja ide uza strop (postavljali A1 tehničari kad sam prvi put uzeo uslugu), na kojem se zapravo nalazi router/TV/radni stol

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 20.01.2022. u 16:37.
njuskalo je offline   Reply With Quote