View Single Post
Staro 19.01.2022., 15:38   #2506
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
A gle, ja sumnjam da u jednom danu ti možeš prelistat čega tamo sve ima, zato velim, orjentiraš se na dio koji ti je potreban i pretražuješ.
Totalno sam van svega, jos manje volje, pucam od stresa, zato volim cuti preporuku nekoga iz faha. A vec si mi dobre sugestije dao s dva dodatka.

Imam trenutno situaciju sa stolarima, nadam se da ce proci bez policije (horor prica) i rastavili su, pa postavili (nije zavrseno) bibiloteku modularni ormar drveni, koji je sirok 9 metara, a ide u visinu preko tri i pol metra. Relativno je plitak, ispod metra. Geometrije je nakon zemljotresa bila narusena, treba sad sve novo staviti od panti i svih dijelova. Pola sarafa vise ne postoji takvih u dekorativnom smislu, mogu kasnije uslikati, ako netko propozna tko bi mogao to imati u gradu.

Ali sad je to strukturom postavljeno, na kraju ce doci T nosaci koji ce gornji dio stabilizirati za zid, jer kad se zatrese, to je gusjenica od pomicanja. I tako su mi rekli da mi trebaju nogice za stabilizaciju 20 komada, kupio neki dan:

Ali ne znam kako ce ostvariti sarafljenje, na zadatim tockama, ispod grdosije biblioteke, kad je sve vec postavljeno? Moze li spomenuta "vijugalica" to odraditi ispod ormara, s ne vise od 8 cm prostora za ruku:

jer komunikaciju s podom ormara, ne treba osvariti jacom vezom od malih sarafa za ivericu, jer ce ionako biti pritisnuto masivnom tezinom. Ali mora se usarafiti da se fiksira, kad se bude nogica podizala. Samo koliko je to uopce moguce kad sve vec lezi pozicionirano? Dobro, jos nije doslo tisuce knjige nazad, pa valjda, valjda nije teze od parsto kila

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Nemam taj, imam bosch, tak da ti baš i nemrem potvrdit. Najbolje ti je čitat reviewe pa vidit koliko su ljudi zadovoljni.
Budem preko vikenda pogledao koji video.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Šteta što nema i za druge baterije, tipa bosch, iako mozda se da neki adapter isprintati.
Ha, mozda Fanatik zna i za Bosch kopije? Ne znam, nisam u fahu, vjerojatno postoji razlog zasto su bas Makitu odabrali?

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Što se tiče šarafljenja kukica, ma samo drugu kukicu naopako u akkicu i bok
Ma rukom sam ih ubacivao uvijek, malo usvrdlao inicijalno mjesto i kad primi, ulovi do kraja, cak i u najgorim starim zidovima. Ali ne zaboravi da smo danas razmazeni, imamo sve te dodatke, pa eto, morao ga uzeti, a vidis da nisam jedini

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.01.2022. u 15:47. Razlog: Dodatak odgovor - Pupo
Visage je offline   Reply With Quote