Citiraj:
Autor medo
Moj prvi PC je imao zeleni display na kućištu. S turbom je pisalo 12, bez turba 8
I da, moj BTC 6x je iznutra bio kompletno metalni na silikonskim suspenderima. Kućište je bilo od debelog lima kojeg nije bilo lako savinuti da dođeš do njega unutra. Pickup je trebalo čistiti redovito i to je bilo to. Sad mi je žao što sam ga bacio....
|
Također, samo što je na mojem bilo 33/66 (DX2, 66MHz)
Dobra stara vremena... Bio sam klinac u ono vrijeme, nekih 8-9 godina i iz nekog razloga mislio, povezao Turbo tipku sa Doomom 2. Pa sam vjerovao da kad je tipka upaljena bude puno teže ubiti sve one vragove i zombije nego kad je Turbo ugašen
Citiraj:
Autor segregator
BTC tipkovnica je pomogla meni, a onda posredno i mojoj ekipi, da osvojimo prvo prvenstvo Hrvatske u UT99
Ova
https://deskthority.net/wiki/BTC_8120
iz nekog razloga, strelice sa lijeve strane umjesto WASD su mi bile daleko bolje za korištenje
To, i Microsoft Intellimouse miš
|
Imao takvu ... i bacio je
Moja zapravo nije bila kao ova sa slike, ali slična... Isti "model", samo spojena bez ovog loma između lijeve i desne polovice. Model je bio BTC 8110M
Zapravo, tu istu tipkovnicu tražim već neko vrijeme, pa ako netko ima nešto za ponuditi neka kaže.
Citiraj:
Autor segregator
Moguće da nam je pomoglo što je njega i HR_Squad izbacio Firefly, a nama je Firefly izgleda bolje odgovarao 
Kad se samo sjetim 200-400ms pinga prije nego sam dobio ISDN...
|
Trebali bi napraviti neki retro Lan/multiplayer event da igramo igre jedni protiv drugih. Nisam nikad igrao Multiplayer u životu, i tek mi je nedavno postalo jasno koliko sam toga propustio
Igrao sam originalni UT (Game Of The Year verzija, uz mislim Rocket Arena proširenje da se zove) i nešto sam malo "pohvatao" ali ne puno. Iskreno, puno bi mi bolje legao Carmageddon II, ili bar Need for Speed.