View Single Post
Staro 19.01.2022., 09:57   #229
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
A čemu prepucavanje. Baš smo ja i Listerstorm o tome debatirali. Ja imam i pristojan pc, i x box x.
Ne može se Xbox nikako uspoređivati s pc-om.
Eto ,probao malo Resident evil 7 u 4k,i to izgleda odlično.
Xbox mi super dođe da kad dođem umoran sa posla, izvalim se u krevet i odigram malo.Za kompom moram sjediti ,pa to baš i nije neki odmor.
Za vikend komp!
Pošto je za Božić bio Lara Croft giveaway,sad igram na kompu Tomb Raidere,Horizon,i God of War!
Em što još imam tonu dobrih igara na pc-u,pa bi mi bilo šteta da mi on zahrđa,
em što ove igre koje su mi drage na Xboxu nema,em ako ih i ima treba ih platiti.
Dakle,sve ima prednosti i mane.Ja sam komp složio pred godinu dana i iskešao nekih 2 tisuće eura,i to taman prije ovog ludila ,jer sam 2080ti piknuo za još uvijek koliko toliko normalnu lovu.Sada sam ju zamjenio sa 3070,bez nekog dodatnog ulaganja.
Od tada za pc nisam kupio niti jednu igru ,a odigrao sam hrpu toga,em što sam imao,em što sam dobio preko Epica,em iz videoteke.
Sa druge strane da bi igrao preko Xboxa,to treba i platiti.Ja kupim fizičku igru ,jer ju poslije mogu i prodati,mada se ima i Gamepass,koji ima hrpu igara ,ali meni ne igra, jer plačat 100kn mjesečno mi je dosta,s obzirom da preko tjedna odigram možda par sati.
Naravno netko tko puno igra i ima vremena ,to je druga priča.
Xbox sam platio 4500kn!Ali u njega opet treba ulagati u igre,tako da najbolje ako je moguće imati dobar pc,kupi se gamepad i vozi kako ti drago.
Ali ako se ide od nule ,trenutno bolje uzeti xbox,platiš si game pass,i vozi!
Ali ne mogu zamislit da sad ne igram God of War.Ne bih to preživio.Best game ever!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 19.01.2022. u 10:03.
emilblomsky je offline   Reply With Quote