View Single Post
Staro 19.01.2022., 08:00   #1430
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Erste je dobra dok ti ne zatreba kredit, po mom iskustvu.
U dva navrata su me krenuli y...., drugi puta sam fino pokupio račune u drugu banku.

Erste se meni čini kao skroz čudna banka. Pred nešto godina, preselio sam radi posla i dok sam rješavao kupnju stana imao prijavljeno samo boravište. Trebao hitno otvoriti tekući da imam gdje primati plaću. Ušetao u Erste poslovnicu: Ne, ne možemo vam otvoriti račun jer nemate prebivalište!?
Hvala doviđenja, otišao vrata do u prvu banku koju sam našao i otvorio račun
RBA se okreće kako vjetar puše i kako im dođe novi management pa izmisle kojekakva pravila. Ubijaju s naknadama u posljenje vrijeme, ajde to mi se nekako kompenzira radi dosta prometa na kreditnoj (već spomenuta Rbica), ali su neorganizirani iznutra. Prvo su doslovno tjerali ljude van iz poslovnica, gurali svima internet bankarstvo, uvodili naplate na usluge za šalterom. Onda odjednom ti pokušavaju uvaliti osiguranja, i sl, i vidi čuda, sad opet pozivaju da se dođe u poslovnicu gdje ti djelatnici moraju pokušati prodati svakakve usluge.

Zatražim da mi zapišu da ne želim da me kontaktiraju za novosti i opet svako malo šalju nekakve promocije...Taman one godine kad je izlazio GDPR, nekih mjesec dana prije toga, kvočka u RBA vjerojatno po nečijem nalogu poslala mail s vidljivim imenima i adresama 1000 klijenata, svi u istom mailu, svi u "To" polju Onda su krenule žalbe s navedenim člancima iz zakona o zaštiti osobnih podataka Pa je ta ista kvočka nazivala okolo i ispričava se svima nama koji smo slali žalbu, na kraju direktor zvao, cijeli cirkus. Taman s smirilo i nekoliko mjeseci nakon toga opet sličan slučaj, samo drugi pošiljatelj
c-shadow je offline   Reply With Quote