Citiraj:
Autor delavi
A jel? Dakle zakonito je lažno oglašavanje i izdavanje cjenika? Pazi ne radi se ovdje o tome da nedostaje info o procu več izričito piše u nazivu proizvoda koji je proc!. Inače se slažem da ne treba skakati na prvu. Ja bi nazvao i pitao koji je proc. Kakvo vraćanje radi nečije šlampavosti?
|
Zato što kod nas prepisuju info od dobavljača ,misliš da ekupi otvara paket da provjeri sta je unutra? Na nekim kutijama piše baš snapdragon na nekim ne piše pa prepisuju šta im dobavljač napiše. Zato imaš pravo povrata kad kupuješ na daljinu bez objašnjavanja. Ili misliš da te žele namjerno prevariti pa prodati exy pod sd? Zovneš , pitaš da li je sigurno SD u njemu, ako nisu sigurni, ne kupiš kod njih ako ti se ne da vraćati. Meni su jednom davno poslali krivi model slušalica, vratio sam na njihov trošak, tj. došao je dostavljač po njih.
Što se tiče s20fe 4g SD (g780g), 90% ljudi su zadovoljni s tim mobom u vezi svega pa čak i baterije, osim onih koji traže perfektnu kameru, pa ga mijenjaju za p40pro i slično iako po meni nema perfektne kamere ali je na p40pro sigurno bolja.