Citiraj:
Autor coconut
@fanatik
Ako misliš na mene, očigledno si me pobrkao s nekime. Ja nikad nisam ima Golfa. Imam Qašu, ali si tražim nešto novije obzirom da Qašo ima godina (2015), a nema km (52k). Ponuđen mi je salonski P2008 Alure Business sa navigacijom (opcija od 5.5k kn u toj opremi) za 185k kn.
|
Ma jok, Elvena sam pitao, znam da ti Qašu voziš. Al neće ti bit mali taj 2008 nakon Nissana?
Citiraj:
Autor Elven
Golfa sam proslijedio sestri, a testiram 508-icu jer mi je dizajn apsolutni vrh, sviđa mi se što ima 5-a vrata, i pokušavam proć jeftinije da ne kupujem neki premium ili alfu.
NA žalost, osim ako ne izjave da je facelift rješio neke probleme (a nisu to spominjali kad su najavili facelift), bojim se da ću morat više gledat ipak prema XE-u, Giuliji, i slično, ili ako ću baš htjet 5. vrata Arteon ili Superb, makar danas sam vidio i Proceeda u GT izvedbi.... sviđa mi se. A i Proceedu je cijena apsolutno smiješna u odnosu na konkurenciju, koja je sva otišla full gore.
Za 197k dobijem auto sa tonom opreme i 160 konja... postaje mi no brainer s obzirom na druge, divlje, cijene.
|
Vidiš, meni je 508 bio vrh dok je izašao, no ne znam zašto, dizajn mi je brzo postao običan. Dok mi Giulia i nakon 5 godina izgleda vrhunski.
Taj proceed ako je cijena točna, je odličan bang for buck.
Sad gledam cjenik, 198k kn, gt line, manualac, na tu si mislio? Jedino što mi ne leži su 16" gume u tom paketu.
I taj 508, to rabljeni gledaš? Pošto ne vidim novi sa 160 ks hdi, samo 130 u ponudi.