Citiraj:
Autor JuiceBox
Tzv, thocky, taj zvuk svi zele. Ja sam ga dobio sa svakim ePBT setom i dobrim dampiranjem tipkuse. Tipkovnica je Satisfaction75 . Sto se osvjetljenja tice ja sam to vec "preskocio" , nusprodukt mi je RGB, i cak i kad ga imam drzim na jednom boji i tek toliko da je vidim u mraku. Steta sto si promasio groupbuy, nedavno je bila Ikki aurora V2 , odlicna 65% tipkusa, ja sam preoderao winterbreath verziju : https://ucarecdn.com/60e5ed8a-03f6-4...ality/lighter/
|
Fora je winter breathica.
Pa i nije mi do RGB-a u smislu rainbow efekta već upravo to, da vidim u mraku i pored tog mogu uskladit boju sa ostatkom setupa po guštu. Wallpaper, komp sav svijetli također pa tako i tipkovnica. Ponekad tu i tamo neki simple minimalistički efekt.
Dojadi jedna boja, osvježim sa drugom i tako. Lijepo mi je to.
Primjer:
Osvjetljenje na tipkovnici izgleda malo neuredno zbog starlight efekta.
Citiraj:
Autor JuiceBox
|
Kakva je ovo perverzija bokte? Đizs
E da, probao na dva dana od frenda 60%. Nikako za mene. Laknulo mi je kad sam vratio natrag G810.

Sada znam točno da mora biti 75% minimalno. Shvatio sam da mi i F tipke full fale, ne samo strelice.
A to sam shvatio dok sam u Battlefieldu uletio u tenk i htio promijeniti sjedalo. Reko nope. Neće ići. XD
Znam da bi mogao bindat na neke druge tipke ali ne, samo bi zakomplicirao i na F tipkama je to najpratkičnije.