Citiraj:
Autor xlr
Pustanje sadrzaja i samo gledanje ce ti raditi ok. Meni je problem bilo kakva navigacija s misem na spojenom uredjaju jer je delay na castanom ekranu oko 0.5 sekunde naspram uredjaja pa je obicno browsanje po folderima i nabadanje sadrzaja malo izazovno.
|
Samo da potvrdim i zahvalim, ovo je bas skroz tocno. Moze se al lag je postojeci.
Napisat cu jos par dojmova svojih, uzevsi u obzir da sam prije imao onaj Beelink media player koji se bazira na nekom androidu, 5.0 mozda.Taj je bio nekiih 30dolara mozda doduse.
Xiaomi je brz, sve je fluidno, wifi super, aplikacije rade dobro. Super se slaze sa panasonic viera CEC funkcijom il kak se to vec sluzbeno zove.
Radi i google home prek mobitela kontrola, ispocetka me zezao malo daljinski virtualni javljalo je da nemam tu mogucnost, sad radi sve.
Ono sto je s druge strane, neznam bas kaj bi radio s njim osim netflixa i youtuba. Kodi sam koristio na Beelinku al vidim da su ti kak se zovu hubovi il kaj , da tog nema vis bas. Kaj drugo da instlairam?
Bilo bi dobro da na brzi i jednostavni nacin mogu sa laptopa vidjet video ili slike, koji je najjednostavniji program za to?