View Single Post
Staro 17.01.2022., 09:28   #502
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Da se javim nakon godinu dana koristenja, mozda nekom pomogne

Iskreno zaboravio sam kak se moj model uopce zove, pise u postavkama RMX2002 to je neki kodni naziv, trgovackim imenim realme 6s

Jako sam zadovoljan mobitelom , vise od ocekivanja. Jesam ga platio iznad 1000kn sto mi je inace budjet, al maltretiram ga svaki dan, hrpa tabova, surfanje konstantno, google maps karte, glazba, youtube konstantni, viber whatsup, kamera, sve koristim.Bluetooth slusalice , bt u autu.

Prakticki nikakvih bugova nema, baterija dan i pol do 2 izdrzi. Updejtao se na android 11.

Brzo punjenje je stvarno - brzo, odlicna stvar. Jako puno koristim ocito wifi, mobilne podatke i gps, sve radi bez pucanja i prekida. Citac otiska odlicno radi, ma sve.

Kazem paralerno gledam 40tabova u operi + 3x7 tabova u chromu, bez ikakvih trzanja ili problema.

Da mogu birat za sljedeci mobitel, takav bi mobitel samo manjeg displaya, 5.5 bi mi bilo dosta, eto jedino to zbog tezine i velicine.

Recimo mama mi ima p40lite, meni se cini ovaj moj bolji, mada je meni subjektivno mozda zbog onog zmotanog sucelja njihovog tj nedostatka googla.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote