View Single Post
Staro 15.01.2022., 20:50   #6615
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Platio sam ju basnoslovnih 25 kuna hahaha. Jedino sam se morao odvesti po nju ili platiti tisak jos 20 kuna, ali iskreno nekak mi se nije dalo prtljat sa uplatama i razmjenom podataka i dopisivanjem, lakse mi je bilo zvrcnut lika i sjest se u auto na pol cuke i pokupit robu face 2 face

I da, HL2 je poprilican retro Vezano za 550ti ja bi pogledao kolko traze ostali i matchao istu cijenu ili undercutao 10% ako mi se zuri. A s obzirom da 750ti (koja je meni kao neki bench za ultimativnu XP karticu u mojoj glavi) ide za 500-600 isti mi se cini da je 200 neki max koji budes izvukao...

Iako ja osobno nemam problema sa njuskom i prodajama, slikam i hitim u podrum/tavan/spajzu. Tak svejedno ako ce vec stajati da li stoji uslikano ili ne uslikano, kliknem jednom mjesecno besplatno obnovi i uglavnom unutar 3-6 mjeseci se netko javi i odnese to kaj se prodaje (ako je cijena realna ofkors). Ja happy da je odnio i da su jos kapnule neke pare i da sam si maknuo iz skladista nesto kaj mi je "meh" Which reminds me, moram poslikati sutra one athlone i cudesa sa tavana pa staviti te konfe za neki kikiriki da ih se konacno rješim

Edit: Upravo sam bacio oko na njusku, stavi ti tu grafu tak kak je za 200. Vidim da je ekipa prolupala i da se gf460 i slicne bedastoce prodaju za 240-250 kuna. Netko tko bude rokao CS GO na nekoj staroj kanti ce to bit ok cifra i bolit ce ga kifla za DIY vent i cooling, bitno da je kartica ispravna, briga te kak izgleda. Moja slobodna procjena bude ti se netko javio unutar mjesec dana, ako ti je to dugo skini na 150 i otic ce unutar 2 tjedna
25kn?! Daj mi javi gdje si to ulovio, pa da si i ja nešto upecam za taj iznos! Tražim GTX 550, 650 ili nešto u toj kategoriji, ali samo da je originalno (kompletno) sa ventilacijskim ispustom prema van.

I nah, ne isplati mi se gnjaviti sa Njuškom za taj iznos. Budem je ponudio u zamjenu (kao i nešto nepodmirenog duga ovdje na forumu) pa je možda serviram u paketu sa onom i5 matičnom, zajedno kako su uostalom i došle.

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Ja sam danas petljao s P3 slot 1. Uspio sam uništiti one glupe plastične kopče što drže hladnjak pa sam improvizirao:

Eh, a da te sad pitam ono očito pitanje ... što si to uopće išao skidati?

Meni su jednom popucale te kvačice na PIII 500 procesoru i od tog trenutka sam se zakleo da više nikad ne budem skidao tvornički cooler. Problem sam naravno riješio potpuno jednako kao i ti, ali je proc izgledao ružno pa sam ga prodao dalje.

Ako želiš oprati/očistiti radijator od prašine, jednostavno operi cijeli procesor zajedno sa elektronikom. Ja sam tako oprao SVE svoje Pentium II procesore i nikad nisam imao problema...
  Reply With Quote