Platio sam ju basnoslovnih 25 kuna hahaha. Jedino sam se morao odvesti po nju ili platiti tisak jos 20 kuna, ali iskreno nekak mi se nije dalo prtljat sa uplatama i razmjenom podataka i dopisivanjem, lakse mi je bilo zvrcnut lika i sjest se u auto na pol cuke i pokupit robu face 2 face
I da, HL2 je poprilican retro

Vezano za 550ti ja bi pogledao kolko traze ostali i matchao istu cijenu ili undercutao 10% ako mi se zuri. A s obzirom da 750ti (koja je meni kao neki bench za ultimativnu XP karticu u mojoj glavi) ide za 500-600 isti mi se cini da je 200 neki max koji budes izvukao...
Iako ja osobno nemam problema sa njuskom i prodajama, slikam i hitim u podrum/tavan/spajzu. Tak svejedno ako ce vec stajati da li stoji uslikano ili ne uslikano, kliknem jednom mjesecno besplatno obnovi i uglavnom unutar 3-6 mjeseci se netko javi i odnese to kaj se prodaje (ako je cijena realna ofkors). Ja happy da je odnio i da su jos kapnule neke pare i da sam si maknuo iz skladista nesto kaj mi je "meh"

Which reminds me, moram poslikati sutra one athlone i cudesa sa tavana pa staviti te konfe za neki kikiriki da ih se konacno rješim
Edit: Upravo sam bacio oko na njusku, stavi ti tu grafu tak kak je za 200. Vidim da je ekipa prolupala i da se gf460 i slicne bedastoce prodaju za 240-250 kuna. Netko tko bude rokao CS GO na nekoj staroj kanti ce to bit ok cifra i bolit ce ga kifla za DIY vent i cooling, bitno da je kartica ispravna, briga te kak izgleda. Moja slobodna procjena bude ti se netko javio unutar mjesec dana, ako ti je to dugo skini na 150 i otic ce unutar 2 tjedna