Citiraj:
Autor D00D
GTA V ce radit, uz neke kompromise, a i to je igra iz 2013. Ostalo sto si nabrojao radi i na laptopu i ne treba specijalnu graficku. Neki bi rekli da je HL2 retro 
|
Eh, jbga ... nisam im ja kriv što ne znaju brojati do 3
Half Life 2 ep2 je zadnji HL koji je izašao ... i po onome što sam čuo, najvjerojatnije zadnji u cijeloj HL franšizi jer ih je glavni pisac, autor scenarija napustio. Portal(i) također ... prvi mega uspješan, drugi dvostruko više! Treći nestao, i nikad nije napravljen. Zato nam ostaje Perpetual Testing Initiative, nisam valjda jedini ovdje u temi koji radi custom test chambere i uploadira ih na Steam-u?!
A ista stvar i sa GTAV ... igra možda je iz 2013, ali se kontinuirano nadograđuje novim sadržajem, i dobiva zakrpe. Dakle, može se reći da i 2022 izlaze nove nadogradnje za GTA V, što znači da je itekako aktualan. Za ovo dalje (čitaj: novije) nemam pojma, jer najnovija igra za koju osobno znam je BeamNG Drive, a i TA igra je već godinama u beta stanju i navodno bude uskoro izašla finalna "1.0" verzija. Tako da su sva moja mjerila za moderni hardver gore-spomenuti naslovi. Ako možeš podignuti GTA V i HL2 Ep2 na max, onda imaš opaku mašinu!