Citiraj:
Autor Alien_200581
Pukni link na post na PC Ekspert Donators, mislim da je tamo veci promet nego na starom hw-u, tu se muvamo samo mi kramari
Ili ga stavi ga na njušku za 50 kuna, otici ce ti brijem za par dana. Ja bi ga uzeo ali znaš da imam fetiš na desktope tak da mi toweri nisu sexy, a i imam 2 Haf-a tak da sam namiren za duuuugo vrijeme 
|
Da ti velim iskreno, nemam ni volje, a ni vremena za Njuškalo, a još manje za forume... Nadao sam se da nekome bude trebao, pa da ga samo pokupi i makne jer dosta smeta. Budemo vidjeli, možda ga odnesem dolje u podrum ali to još bude pričekalo dan-dva ... nadam se da mi se netko bude javio
Citiraj:
Autor Alien_200581
Evo bacio sam se nakon dužeg vremena u silni trošak za stari hw i malo proširio kolekciju tako da 4890 sada uziva u društvu mlađe sestre... Untested ali cak i da ne dela price je bio tako smiješan da se necu buniti i ako ostane isključivo kao izložbeni primjerak za zid/policu 
|
Koliko vidim, to je baš nešto u rangu one moje nesretne GTX 550 ... smijem pitati koliko si je platio? Mislio sam tražiti cca 300-400kn za 550Ti, iako se bojim da onaj uradi-sam ventilator bude srušio cijenu
Nego, evo jedno pitanje. Trebam komad ili dva Floppy kabela, ali SAMO ako ima sve pinove. Dakle, oni stariji kabeli sa svih 34 pinova. Može čak i oštećeni, jer ga ionako namjeravam prekrojiti u Voodoo2 SLI mostić. A za taj posao trebam najmanje jedan (ako ne i dva) Floppy kabela.