View Single Post
Staro 15.01.2022., 10:10   #2961
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sad sam još nešto skužio što se tiče RGB-a na tim mehaničkim tipkovnicama što mi je malo meh. :/

Sve bolje tipkovnice su sa south facing switchevima/LED-icama i key capsi uglavnom nisu transparentni.
Istražio sam i razumijem sad zašto je to tako. Ali pitam se čemu onda pozadinsko osvjetljenje kad nikakve koristi od toga osim da malo između tipki svijetli. Vidljivost znakova u mraku je brijem skoro nikakva.

Pozadinsko osvjetljenje imam na tipkovnici da bi vidio tipke tj. znakove a ne da svijetli bezveze okolo-naokolo.

Npr. sad imam G810 i nju sam odabrao baš zbog tog što svijetli samo kroz tipke, em je estetski ljepše em je funkcionalno. Okej ajde čak i nek svijetli okolo, nema veze fora je i to. Ali bitno da ide kroz tipke.

Mislim nisam siguran, ne mogu naći nešto više o tome na netu. Možda i pomaže takvo pozadinsko za vidljivost iako tipke nisu prozirne ili?

Pa da pitam vas koji ste malo duže u tome.
Kakve su opcije za mene kojem to pozadinsko osvjetljenje pored izgleda nečemu i služi? Kakav je izbor capsova sa prozirnim znakovima, gdje da to pogledam, gdje ih kupujete općenito?
Hoće li takvi capsi isto bit okej sa south facing switchevima?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote