Citiraj:
Autor c-shadow
Samo bez generaliziranja i zaključivanja po indukciji: ako moj Realme ne valja, ne valja nijedan.
Nije točno, Outta je očito naletio na loš model/primjerak, događa se kod svih, kod kineza vjerojatno češće nego renomiranih proizvođača.
Riješiti se tog mobitela i tražiti dalje, izbora barem ima 
|
Eh po mojim uvjetima i nema baš

65W+ punjenje, OLED ekran bez rupa, kompaktniji i ono, bez gadnih bugova sa što čišćim androidom.
Baš tako bez generaliziranj, ja sam dobio loš model šta je je, zaj*** su sa ovim GT Masterom totalno, čekam UI 3.0 u nadi da ce popravit ako ne ide na servis, pretpostavljam da imam dobru listu bugova za popravit pa ce mi ili popravit ili vratit novac. Triba ih udrit tamo di boli, a to je novac, da se puno mobitela reklamira zbog bugova ispravljali bi oni to i trudili se ispolirat software malo bolje.
Kad se sjetim OP5T kad sam ga dobio imao je 2-3 sitna bugica niti primjetna, ali kako su isli updateovi isa je sve gore. A to je iskljucivo zato jer su dodali jos 48 modela u ponudu na vjerojatno 10% više ljudi.
Problem sa kinezima je što su počeli štancat 300 modela mobitela, xiaomi, realme i oneplus prvi, a nemogu to ispratit sa ljudstvom i onda rade na principu: "Ma ajde dobro je to".
Realno imas Realme GT, GT Master, GT Master Explorer, GT Neo, GT Neo2 i to je samo GT lineup, male razlike imaju u SoCu i u kamerama uglavnom, ali ocito ne dijele vecinom isti codebase nego svaki tim nesto svoje izvodi i onda imas hrpu problema koje nema ko ispravit.
Ima meni mater Realme 6 cca god ipo , niti jedan jedini problemcic na tom mobitelu nije imala. Niti gasi aplikacije, problema sa otkljucavanjem, sve super. GT Master nije nazalost takav i ima previse glupih limita
Sta se tice ZTE-a velicina je prvi razlog zasto sam odustao. Citao sam da je software poprilično clean android.