View Single Post
Staro 14.01.2022., 10:53   #485
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ajme ovaj Realme GT Master je u k****, a virujem da je ovo problem svim Reameima pretjerano, ali bas pretjerano, agresivan battery management.

Znaci u jednu aplikaciju upisujem podatke, tabam se u drugu aplikaciju na cca 20 sekundi da kopiram podatak. Realme je ubio prvu aplikaciju i vratio me na pocetak... Nisam siguran jeli iti 20 sekundi proslo.

Ako Realme UI 3.0 vecinu ovog ne popravi, a sumnjam da oce, cekam da izadje neki pristojan mob bez rupe na ekranu i to je to, na Realme se sigurno ne vraćam. OP 5T nije ovoliko agresivno ubijao nikad. A jos su sve battery optimisation gluposti isključene a baterija realno slabo traje vako i nako, cca 6 sati SoT, sa 4500 mah baterijoma a OP5T sa 3300 starom baterijom je traja 4.30 sata SoT, kad je bio nov preko 6.

Mobitel je krcat bugovima, uz to Realme ima neke svoje gluposti, a hardware ocito ima i svoje probleme(senzor).

U međuvremenu jos jedan bug, fingerprint na AOD ekranu nekad, kad je duze neaktivan mob, jednostavno zamrzne, trebam pritisnit 5-6 puta da se aktivira...

Pricao sam sa servisom, ako se bugovi ne poprave, ja ga saljem na servis, pa nek oni poprave te bugove ako mogu

Punjenje je jedini razlog zašto ga se nisam još riješio.
OuttaControl je online   Reply With Quote