View Single Post
Staro 13.01.2022., 14:16   #1970
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Hvala na upozorenju, nisam nikada od njih ništa naručivao, vidio sam da tamo imaju navedeni monitor pa ih naveo kao primjer, ali ne budem kod njih uzimao ništa, iskreno najsretniji sam do sada uvijek bio sa Linksom, no da nejdem u off previše.
Sony je odradio šupački potez s tim što nisu dali podršku za 1440p, jer da je tako definitivno bih uzeo neki bolji 32 1440p monitor i mir, a ovako kemijam preko pola godine s čim zamjeniti postojeći ekran, a da je veći i da je dobar za ps 5, ali mi se čini da je to trenutno znanstvena fantastika.
Čak sam razmišljao o najavljenom LG 42 OLED televizoru, ali me strah ga upariti za desktop s obzirom na burn-in o kojemu svi trube. Problem je što ja tražim jedinstveno riješenje za komp i ps5 jer za još jedan TV u sobi nemam mjesta pa mi je ovaj kombo koji sada imam odličan, samo da je bolji ekran...
Što se tiče HDR-a na monitoru znam da ih ima možda svega par modela da daju pravi HDR prikaz,a o cijeni bolje da ne pričam...ovi HDR 400 što ih imaju maltane svi monitori koliko sam shvatio nekada je bolje imati to ugašeno kao što je to i na jefitnijim televizorima (tipa moj Samsung na kojemu mi HDR izblijedi sliku samo), ali aj opet nije na odmet da ima čisto psihološki.
Gledao sam i taj m28u ali je možda 1000 kn jeftiniji od 32 inčnog,a opet što se tiče veličine razliku od jednog inča neću baš primjetiti, tako da ciljam baš na 32.
Uglavnom nemam neko adekvatno riješenje za zamjenu monitora, a da mi ulazi u prihvatljivi budžet, jednostavno mi preostaje čekati i nadati se padu cijena ili da će se Sony smilovat i dati podršku za 1440p, a ne znam iskreno što je nerealnije da će se dogoditi u skorije vrijeme od te dvije opcije. Već sam negdje prije spomenuo da mi najpametnije batalit gaming i okrenuti se pecanju, jeftinije, zdravije, a i živci su u zen stanju, sve u svemu win/win situacija
slavonac90 je offline   Reply With Quote