Citiraj:
Autor OuttaControl
Pa ja ne vidim di je problem, vanka je od -1 do +3, samo na balkon ostaviš sve, ni ne treba frizider
Slatki, dosta mu je gorcine.
Šalu na stranu, i svako od nas bi se naljutio na to. Mogli su naglasit da artikl nema servis u Hrvatskoj, pogotovo za ovako "core" proizvode koji su osnova za život. Meni je ovo došla ko dobra lekcija na tuđi račun, frižider je baš nezgodna stvar za živit bez njega i par dana. Bez monitora, televizija i slično se može.
Ja sam npr. uzeo indukciju sa Edigitala, i znao sam sto ocekivati, pa sam za svaki slucaj i iz lidla uzeo onu prijenosnu za 200kn. Još mi nije tribala, ali nikad ne znaš.
|
Fakat ne kužim pljuvanje po curi (ili dečku)...osobno sam isto iskustvo imao kod njih iali ja sam samo miš uzimao kod njih koji je došao neispravan (desni klik nije radio)...nisu mi htjeli dati novi nego samo povrat novca ili popravak i to vani...rekli su da će u najkraćem roku riješiti, nakon mjesec dana mi odgovaraju da imaju zakonski rok 45 dana...nakon dva mjeseca javljam se na mail koji ne odgovaraju...ugl neću ni pričati koliko sam bio lud... da skratim miša sam dobio za dva i pol mjeseca (u međuvremenu kupio novi) i umorio se od natezanja s njima...
Tako da razumjem nju koja priča o stvari koja joj je krucijalna za život i ako nema zamjenski kaj bi trebala biti bez frižidera nezz koliko?
ok nije pročitala dobro,ali baš kao kaj kažeš trebali su napisati da nema servisa u HR i da nema zamjene za novi...
(samo servis vani i povrat novaca)...
Ne kužim čemu pljuvanje