View Single Post
Staro 09.01.2022., 22:55   #2461
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor popo1 Pregled postova
U neke uređaje ne smije ići destilirana voda
Znam, Karcher recimo, ima takvih. Pricao sam jednim distributerom koji je prije snadbjevao hotele i vece centre, bas parnim modelima. Bio sam razocaran nejasnim deklariranjem vrsne temperature na izlazu, te jos nekim detaljima, koji cine razliku izmedju TV prodajnih cistaca i polu i profesionalnih.

Samo, uvijek postoji addendum za tesku vodu, gdje se moze dopustiti upravo omjeri. Mada nikad ne bi uzeo parni cistac u kome ne bi koristio destiliranu. Cak da nema kvara, obicna toliko sve isfleka da je nepotrebno i razmatrati. A nema proizvodjaca koji nece navesti da ce voda iz slavine skratiti zivotni vijek (vecini) uredjaja na trzistu. Pa je destilirana ili demineralizirana redovito preporuka. Uglavnom, tko kupuje novi, korisno za razmotriti prije kupovine.

Grohe je imao sramocenja kod nas, bas zbog nase vode, to je za drugu pricu, ali dovoljno je napomenuti da se u HR (kontinuirano izvorom) nisu mogle nabavljati njihove kartuse iz glavnih izvora, skoro 20 godina, a objasnjenja koja su davali, mogla su jedino uci u rubriku potrosackih kod emisija.

...
Visage je offline   Reply With Quote