Citiraj:
Autor abload
može i guma biti problem ali tek kad pukne, ali voziti 130-140 i reći da je auto samo od sebe skrenuo... e to je već malo teže.
Pri toj brzini auto će bez problema "preletjeti" preko bilo kakve masnoće i sl. i neće se pomaknuti ni mm... masnoće su problem samo na lokalnim cestama kad se koči preko njih.
|
Dodajem i ja svoj facepalm...
Skratiti ću odgovor samo na komentar ova dva videa:
Citiraj:
Autor Wolverine
A onaj primjer, pa dao sam ti primjer što se desi s vozilom kad velikom brzinom uleti u lokvu vode.
|
Trenutak kočenja je najgori mogući u ovom videu, možda se dala situacija spasiti da je stisnuo spojku (vjerojatno je AT mjenjač, dakle "N" ... ne poznam dovoljno automatike da mogu tvrditi da bi dobio isti rezultat).
Citiraj:
Autor Wolverine
|
Čak i puštanjem gasa kotač je i dalje u području klizanja na skliskoj podlozi (motor i dalje okreče kotače dok pada broj okretaja). Tek kada se stisne spojka kotači prelaze u područje kotrljanja i samim time vraća se koeficjent trenja na nešto što je potencijalno upravljivo od strane vozača (opet, pri nižim brzinama). Možda onda, i to je i dalje veliko možda, stoji gore prva navedena citirana tvrdnja da se može "preletjeti preko bilo kakve masnoće i slično".
Imao sam sreće pa mi je fakultet prije jedno 15 godina osigurao jednodnevnu školu sigurne vožnje na stazi u Mičevcu. Strava što se nauči kada s vlastitim autom uletavaš u simulirane situacije kao što je aquaplanning ili vožnja po ledu - nizbrdo u zavoju...