View Single Post
Staro 09.01.2022., 13:00   #6583
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Znam bar dvoje ljudi koji koriste nesto u tom rangu kao glavni i jedini komp
Misliš, osim mene? I moja mašina je i5, i to starija od ove koju sam jučer dobio (socket 1156) Zato me i je šokiralo kad je susjed rekao "stari komp" ... očekivao sam neki Pentium II, možda čak pentium MMX ili u najgorem slučaju Pentium 3. A kad ono...

Nego, evo - kao što sam jučer najavio...

Uvijek sam želio jedan od ovakvih "šminkerskih" BIOSa, sve moje konfe imaju običan plavo-bijeli kakav je oduvijek bio

Matična u radu ... sve je testirano i pokazalo se OK!

Izvađena van, za više detalja...

A evo nas i kod grafike. Najprije full originalna Asus Radeon 5670.

Ali i izmrcvarena GTX550 Ti, kojoj je netko skinuo originalni cooler. Ako postoji nešto što ne mogu prihvatiti, to je stavljanje modanog hlađenja na grafičku karticu. Još ajde ako se boje i oblik koliko-toliko poklope, ali ovo sa vezicama je stvarno previše. 80x80 vent bude bio skinut a grafa ostavljena kao takva (možda bude radila sa pasivnim hlađenjem?) u protivnom se budem bacio u potragu za full originalnim hladnjakom. Ne mora baš biti Point of View brand, može biti i neka druga firma, ali MORA biti kako treba, i spojena na službeni konektor kartice

...i ostaje nam Super Multi DVD-RW, vjerojatno neki posebniji model iz tko zna kojeg razloga

kao i ovaj Cooler Master Elite case kojeg poklanjam ako netko želi?

Nego, želio bih iskoristiti trenutak i staviti još par fotki koje nemaju veze sa i5 od jučer. Prekrasna kartica, daleko ljepša i elegantnija od bilo koje GTX ili Radeon danas na tržištu!

Kao što sam rekao Stefu, ne - još nije testirana ali bude bila stavljena uskoro, a i nemam razloga sumnjati u ispravnost, izgleda kao da je iz kutije izašla!
  Reply With Quote