Citiraj:
Autor Charles_Bronson
Ne kužim skoro ništa.
Napisao si da do 10.1 traje taj sacrifice gdje zapravo šalješ svoje coine na Richardovu ETH adresu ali to ne smije priznati zbog zakona i dobiješ neke plsX coine u protuvrijednosti uloženih coina od 1$=10 000plsX.
Što se događa s tvoijm orginalnim coinima?
dobije se kopija na toj novoj mreži? i vidim neka pravila ako ne reclaimaš gubis sve.
Prekomplicirano za mene, a vidim i uloženo već preko 500 mil dolara, definitivno nebi bio među prvima i mali share desetine nula ispred.
|
Code:
Što se događa s tvoijm orginalnim coinima?
idu u LP. I vec ima ogroman broj parova
Ovdje mozes vidjeti kojih:
https://pulsex.info/
Do 10.1 traje sacrifice po najboljem rate.u te onda pocne opadat
Traje do 27.2.
Sac je za PLSx (pulsex token). pulseX je exchange, Uniswap fork, na Pulshcainu.
Npr kao CAKE token sa Panckakeswapa.
PLS je nativni token Pulsechain mreze, i za njega je sac bio u 7. mj, gdje je 29M$ islo kao donacija nekoj bolnici te su tako izbjegli poreze, a pomogli 😁
Snapshoot tj fork Eth mreze ce izaci ubrzo nakon sac.a, i vrijednost svih kopija na novoj mrezi ce u trenutku forka biti 0$ a da bi se izbjegle taxe. Nisam ulazio tu puno u detalje jer je bitno samo velikima i onima u US.
Jos se ne znaju detalji, ali kad je bio prvi HEX aidrop BTC holderima, imao si rok do kad si trebao claimat, a ono sto nije claimano je bleedano tj dropano (50% mislim) ovima koji su claimali. Ovi koji nisu vjerovali pricama da je RH smrad i lopov, i da je scammer, osigurali su se do kraja zivota.
Isto ili sl se dogadja opet. I nevjerovatno mi je da ga i dalje moram "opravdavat"
Ponavljam lik mi je mrzak, ali ima viziju, zna sto radi, ima pare i sto je najvaznije odlican team developera i community koji stoji iza njega.
Posto ce jos dugo vremena proci dok dodje ETH2.0 tj ono sto Pulsechain jest, vrijednost tokena na Pulse mrezi bi vrlo dobro mogao proci.
Sent from my SM-G986B using Tapatalk