Citiraj:
Autor zalman1
Je, svaka druga stvar dolazi pokvarena, a ovi prodaju par desetaka tisuća artikala mjesečno.
Ti eto znaš statistiku kvarljivosti, kao da je mall.hr proizvođač tvog hladnjaka pa kukaš.
Problem su baš ovakvi kao ti, koji nadrobe 50 jedno te istih komentara, na kraju ispada da se žali 0.001% ljudi.
|
Ok ajde ako si tako pametan osim prijave koju su dobili jer na stranicama sve lazu i ne rade po zakonu reci kako da ja riješim svoj problem??? Zašto su maknuli osvrte na facebooku i imaju na googlu tako lošu recenziju i toliko istih problema kao moj...
Danas mi je upravo kolegica rekla da im je vratila laptop koji je dobila pokvaren i tri mjeseca čekala povrat novaca...
Ja kao kupac sam dobila pokvaren proizvod...moja očekivanja su ili da mogu koristiti garanciju i popraviti ga ili da mi daju novi,a ništa od toga ne nude...(iako to mora biti ako ima piše na stranici)
Ja sam sa svojim problemom samo htjela ljude upozoriti da skuplje stvari ne uzimaju od njih osim ako ima je 5+ da dobivaju pokvarene stvari i vraćaju ih na popravak,nemaju jamstva za njih iako piše na stranici da ima i sl...
Odjavljujem se sad i više neću sigurno čitati vrieđanja na moj račun a u dobroj sam namjeri napisala svoje iskustvo kako bi isto netko drugi izbjegao...
pozdrav i ugodnu kupnju na njihovoj stranici vam želim...