View Single Post
Staro 08.01.2022., 00:07   #295
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor vuljanic989 Pregled postova
Ako prebacujem sva tri broja iz ekipne na novu tarifu MORAM dignut barem jedan broj na visu tarifu, jer sam jos uvijek na ugovoru i otplati dva uredjaja....tocno da se prebacim na recimo identicne tarife kao sto sada imam, kostalo bi me identicno isto kao sto i imam sada.....vezat se ponovno na dvije godine ugovorom samo za 20kn popusta na eon-NE HVALA!
Čekaj, ali nitko te ne tjera na ugovornu obvezu. Cijena je ista uzeo ti ugovornu obvezu ili ne. Ugovorna obveza ide samo ako kupuješ mobitel, ako ne, pretplata je automatski bez ugovorne obveze.

Citiraj:
Autor vuljanic989 Pregled postova
iz principa ponajviše, nije sve u lovi....konkretno znam ljude kojima JOS UVIJEK roaming ne radi u austriji, znaci od cca 8. mjeseca tako, priznaju da je greska do njih i to je to....što se tiče cijena nisu loši. paketi, ali mobiteli su im loša ponuda i loše cijene....

ok, odemo u offtopic sada....uglavnom, ko uzima telemach isplati se eon definitivno
Piši mailove, budi dosadan, piši prigovor na uslugu da ne radi roaming. Nešto moraju učinit vezano za to.

A što se ponude mobitela tiče, grozna je kod svih operatera. Ali ne samo to, više se isplati uzet mobitel u slobodnoj prodaji nego kod operatera. Priča je ista za sve, nije samo Telemach tu u igri.
Marko :) je offline   Reply With Quote