View Single Post
Staro 07.01.2022., 23:13   #954
majči
Registered User

Datum registracije: Jan 2022
Citiraj:
Autor abload Pregled postova
ne nego je tvoja greška što lupetaš umjesto da se informiraš.
I dobro je što su ukinuli komentare jer ljudi većinom pišu dezinformacije i nisu sposobni obaviti najobičniju reklamaciju niti su upućeni u bilo što.
Ne treba ti nikakvo jamstvo i ovlašteni servis, pozivaš se na materijalni nedostatak.
Jasno su stavili uputstva i obrazac za takve stvari gdje biraš jel želiš drugi takav artikl, povrat novca ili popravak:
https://www.mall.hr/materijalni-nedostatak
Piše i kod babe na plotu svašta...Ne nude mogućnost drugog takvog artikla,popravak vec sam pisala nemaju sa niti jednim Beko servisom u Hrvatskoj dogovor i nigdje ne nude popravak za proizvod kupljen kod njih (osim o vlastizom trošku)...nude samo povrat novca i da vratim proizvod...samo se pitam gdje bi trebala drzati hranu dok mi ne vrate novce do 14 dana se ceka...
Ja sam iznijela svoje jako loše iskustvo s njima...ako pogledate po netu nisam jednina...
A ko voli nek izvoli i kupuje od njih ja vise nikad pa makar negdje dala i koju kunu vise ali za korektnu firmu koja posluje u skladu sa zakonima o potrosacima i ne mulja...to je to od mene...a vama ugodna kupnja kod njih
majči je offline   Reply With Quote