View Single Post
Staro 07.01.2022., 20:05   #8291
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Netflix ima razne dokumentarce, tak da to baš i nije neki pokazatelj nečijeg kredibiliteta i vjerodostojnosti, a ovaj Richard Heart, tj. Richard Schueler sam sebi o samome sebi stvara hype.

Konkretnih informacija nema, odnosno sve o njemu dolazi iz njegovog smjera, pa onda dalje rekla-kazala, a čak i ovaj "Netflix dokumentarac", nema poveznice s Netflixom.

U svakom slučaju veselo, kak god se okrene. Super su mi sve te kripto priče, jer uvijek slično završe uz obavezan šok i vjevericu, ali do onda je sve leĐit.

J.E.B.E.N.O. i čini se OK lik.
Raspitaj se malo sto mu se desilo u Panami, kako je prosao i kako su ga opljackali te zajebali, zasto je optuzen za spam..... posto vidim da se cherrypicka 😉
Inace, cini mi se da je to on bio prva osoba na svijetu optuzena za spam. 500$ globe, tuzila ga privatna osoba 😁
RH je takav, ja ga uglavnom slusam tj, ne mogu ga gledat kako se bahati sa svim onim dzidzama oko sebe na YT. Masu ljudi mu to zamjeraju, al ne sljivi dva posto. Ali je izuzetan u onome sto radi.

Zao mi je samo da propustite airdrop, snapshoot cijele ETH mreze, dobijete kopiju svega na Pulshcainu, pa i stakeanih HEXa.
Vec je to napravio za BTC holdere prije godinu ,godinu ipo ,ali se trebalo claimat u odjedjenom periodu. E da je tad bilo znat za to i uc....prika mi je bio te srece, usao na vrijeme, i miran je za vrlo dugo vremena, a tek su mu prvi stakeovi poceli izlazit 😉
No jos nije kasno. Doduse, 1 T-share kosta danas 20.000HEX i svaki dan raste.
A Za Pulshchain i Pulseswap je sacano vec 700m$ u dvije faze, s tim da druga faza jos traje, propustite opcenito HEX i njihov staking mehanizam i sav taj community koji je stvorio. Nevjerojatno.

Nadam se da ce se naci netko i odvojiti koji sat vremena i prouciti sto je sve napravio, i sto se tek sprema.

Stake&forget. Trading je preriskantan 😉

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 07.01.2022. u 20:29.
jucca je offline   Reply With Quote