Citiraj:
Autor delavi
Bugovi na MIUI su veliki i iritantni, možda najslavniji su paljenje ekrana tijekom razgovora, pa kašnjenje notifikacija, spuštanje svjetline na 10% samo od sebe nakon razgovora (auto brightness na OFF) itd.
|
Čini mi se da sam već to napisao u temi, ali neka. Gašenje ekrana nije do MIUI nego do dobavljača i tipa proximity senzora. Od serije 12 su rekli promijeniti dobavljača, pa ćemo vidjet. Donekle se može rekalibracijom popraviti stanje, navodno su u nekim buildovima implementirali fix (koji to i nije koliko sam shvatio).
Evo to mi je jedina mana uz macro kameru na Mi 10, ali ipak ne toliko da bih ga riješio, naučio sam se živjet s tim i ne predstavlja mi nikakav problem. Za macro sam znao i prije kupovine, a razlika u cijeni do Pro modela mi nije bila isplativa, ovaj je u nekim detaljima bolji od Pro.
https://www.gizchina.com/2021/08/21/...ximity-sensor/
Opet ponavljam, zato ide gore xiaomi.eu, a ne stock. To su dva svijeta imo.
Citiraj:
Autor delavi
Nek je tebi dobro jebeš druge. To je zasigurno jamac da je sve ok.
|
Apsulutno jebeš druge. U životu se treba znati snaći, tko ne zna, e jebiga. Uvijek može naučit. Kao što smo ti i ja naučili flešat recoverye, firmware itd da ne nabrajam. Ona stara, kad ima volje... sad već serem, ali cijeli ovaj thread lagano tjera na wc.
Citiraj:
Autor tutom
Jel ima tko mi 9? Kakva je baterija?
|
Imala žena donedavno, nikad se na bateriju nije žalila, ali nije bila nešto zadovoljna telefonom, kamerom najviše. Uzmi u obzir da ima sad već koju godinu, pa ako je rabljeni, baterija je sigurno nešto degradirala. Ovaj njen izdrži cijeli dan normalnog korištenja još uvijek.
Ono nevjerojatno, opet se odlučila za xiaomi, luda žena.
Citiraj:
Autor viper84
Ima koja aplikacija za backup a da vraća sve postavke svih aplikacija kakve su i bile, recimo da mzabu ne moram aktivirati nanovo i sl... Hoću reset napraviti jer me ovo jebeno živcira gore, sad više ne mogu ni defaultne tonove mijenjati, tu koju sam odabrao prošli tjedan nemogu promjeniti nikako. Probao sam razne solucije da sredim to ali za rješavanje problema trebam otključati bootloader a ne ide 
|
Ja to pješke, jebeš te aplikacije, uvijek nešto. Viber/wapp content možeš uploadat na gdrive (gubiš enkripciju ako ti je bitno). Zabu ćeš svakako morati nanovo aktivirati, ali s obzirom na to da ide na isti telefon ne može koristiti opciju preseli m-zabu na novi uređaj. Ako imaš fizički token, na e-zabi izvršiti redistribuciju aplikacije. Ostale aplikacije vidi sam.
Ako ćeš zrokat telefon na "nulu", preporučam da ga postaviš kao novi telefon, nemoj povlačiti backup pri inicijalnom podešavanju. Da ne bi imao istih problema. Ako trebaš pomoć, tu smo.
Nisam razumio kaj te muči s bootloaderom?