Citiraj:
Autor Lika091
Nije ti dobro objašnjenje. Znači ako uzmeš novi mob i kreneš normalno koristi trebalo bi biti bez reklama. Zašto moraš surfat i istraživati kako ugasit reklame?
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk
|
Redmi 4, Mi 9T i Mi 8 su mi bili na MIUI-u i nikakve reklame nisam vidio... doduše ja ne koristim bloatware aplikacije, ni od Xiaomija, ni od Samsunga, purist sam i koristim Google appse za sve, a file manager si downloadam koji želim.
Kako ljudi pričaju "iskaču reklame" mislio sam da im iskaču dok normalno koriste mob, tako možda i drugi pomisle i steknu krivi dojam.
Ako iskaču samo u bloatware appovima to je onda isto ko kad instaliraš one neke bezvezne appove kod kojih kad god nešto klikneš evo reklame, to ko koristi si je sam kriv iskreno.
Citiraj:
Autor XXX_Man
Mobiteli koji su sa EEA romom (s kojim bi se i trebali prodavati ovdje) ne dolaze s reklamama ukoliko je kod prvog paljenja sve podešeno kako treba.
To što se mobiteli nabavljaju od raznih trgovina i svakako je drugi problem...
Treba odabrati i pravu regiju pa je isto manje problema.
|
BRavo, već sam pitao di kupuju te telefone koji im stalno imaju problema, ali evo bilo je i na temi o telkama, netko kupio TV koji nije za HR tržište i sad kukanje jer nema +3g dodatnu garanciju koju nudi naš LG HR, ali naravno za telke koje su ušle u HR preko njih...
Tako i mobitel, iako ste ga možda kupili u našem dućanu, ne znači da je taj dućan taj telefon za naše tržište (što je nekad kažu loše... Ariel, auti i slično.., ali u ovom slučaju dobro).
Da Samsunge nabavaljaju tim kanalima i dobijate one za Indijsko tržište, isto ne bi bili isti telefoni ko ovi koje sad imate.